Hallå det spöregnar!!!!!

OCH är minusgrader!!
Kan aldrig gå bra, igår hade vi en dödsolycka här.

Inga fler idag!!!

Kommentarer
Postat av: Annapanna

Hej du!

Hur är läget?? Long time no see. Men nu lackar det mot jul och naturligtvis är jag på gång hemåt. Har hört ryktena att du är med barn?! Trodde jag väl aldrig, eller jo nångång, men kanske inte alldeles än. Men jag får gratulera! Händer det nåt skoj i jul? Har du tid att dejta någon dag? Hur mår du? :)

Kramar lilla a

2006-12-15 @ 14:48:54
Postat av: eremo

men var håller du hus?

Postat av: Marajja

Anna: Hej! Va fult jag drömde om dig typ natten innan du skrev din kommentar! Drömde att du dömde ut mig helt som var med barn för då skulle jag vara fast här för all framtid (vilket var /är? det värsta du kunde/kan? tänka dig) Jag försökte så fint förklara att det var vad jag ville eftersom jag trivs med mitt liv men du förstog inte! hahaha!

Ja, själv hade jag ingen aning om när det skulle bli men nu kände vi båda att vi verkligen ville så vi försökte och det gick ju bra :)
Är jättespännande och roligt och nu längtar jag tills den lill* vill komma ut. Verkar dock inte bli förräns i mitten på maj....
Det är väl hotellet på juldan, har inte bestämt för om det blir utgång eller inte än...vara nykter kan ju vara superkul men en sån kväll kanske det är mindre lyckat....Är ledig mellan jul och nyår så nån tid borde väl finnas.
Jag mår superbra!
Hur mår du?
Kram!

Eremo: Här är jag! Var ju till Östersund igår och har haft fullt upp hela helgen!

2006-12-19 @ 08:53:14
URL: http://www.marajja.blogg.se
Postat av: Helena

Hej! Nu har jag oxå skapat en blogg.. inte så intressant än, men kan väl kanske bli i framtiden när vi har dator hemma oxå.. Adressen är i alla fall www.helelena.blogg.se
KraM!

2006-12-20 @ 10:14:27

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback